Aplicații web
Dezvoltate personalizat pe nevoile afacerii tale
dezvoltare aplicații web
Nicolae
Director Național de Vânzări

După un eșec costisitor, ne-am dat seama că ne trebuia un partener pentru dezvoltarea aplicației web, nu doar un furnizor. Pe lângă cunoștințele tehnice, echipa Web Focus a demonstrat o înțelegere în detaliu a nevoilor noastre de afaceri. Datorită lor, acum folosim o aplicație de gestionare a vânzărilor  care servește cu adevărat scopurilor și operațiunilor noastre de business, iar asta ne face viața mult mai ușoară în fiecare zi.

Marius
Manager Strategii Dezvoltare

Un flux de vânzări natural în online și fără efort – aceasta este marea diferență pe care am experimentat-o după ce am început să folosim magazinul online dezvoltat pentru noi de echipa Web Focus. În plus, faptul că au folosit cea mai nouă tehnologie disponibilă și au integrat soluția de comerț electronic în fluxul nostru operațional rapid și fără riscuri ne-a convins că expertiza echipei Web-Focus este ceea ce avem nevoie pe termen lung pentru a continua să ne dezvoltăm afacerea.

Alexandru
Distribuție energie electrică
Team Leader

Încă de la prima interacțiune, echipa Web Focus a dat dovadă de profesionalism și transparență. Accesul la experiența lor în dezvoltarea de soluții de tip portal ne-a ajutat să definim specificațiile tehnice. Astfel, am descoperit noi modalități de exploatare a unei soluții self-service pentru clienți pe care o folosim în departamentul de vânzări și asistență clienți. De asemenea, deoarece au folosit cea mai nouă tehnologie disponibilă pentru crearea de portaluri web, aplicația noastră funcționează acum la standarde înalte, fără întreruperi, suportând un număr de utilizatori în contiuă creștere.

RĂSPUNDE NEVOILOR UNICE ALE ORGANIZAȚIEI TALE
De ce să folosești aplicații web personalizate

O aplicație web personalizată va răspunde imediat nevoilor unice ale organizației tale. Te va ajuta să economisești timp și să rămâi în control asupra fiecărei operațiuni cheie, oricând, de oriunde. Cu o aplicație web vei putea să:

  • îmbunătățești comunicarea și productivitatea echipelor care lucrează de la birou sau de la distanță

fără să mai fie nevoie să caute informații în zeci de mailuri

  • mapezi cu ușurință procesele și procedurile în și între departamente

ca atunci când trebuie să integrezi rapid noi membri în echipă și să-i familiarizezi cu procedurile și cultura organizațională

  • reții cunoștințele acumulate și rezultatele în interiorul organizației, folosind diferite niveluri de acces

astfel încât transferi cu ușurință know-how atunci când schimbi proiecte sau echipe

Scalează

în ritmul creșterii afacerii tale și cu riscuri confortabile

Învață ușor

și începe să folosești aplicația fără întreruperi ale activității

Decide rapid

prin acces facil la informații și rapoarte automate

Securizează datele

în interiorul organizației și oferă acces simultan între departamente  

Plătește ce folosești

pentru că cea mai bună aplicație web este cea care răspunde nevoilor unice ale afacerii

Păstrează identitatea

brandului printr-un layout personalizat al aplicației web

AUTOMATIZAREA CA METODĂ DE DEZVOLTARE
Comandă o aplicație web enterprise dacă îți dorești să:
  • eliberezi angajații de sarcinile repetitive

automatizând operațiunile manuale care se întâmplă să fie afectate de erori umane

  • ai o vedere de ansamblu asupra întregului flux de operațiuni

de exemplu, de la comenzi la vânzări, de la facturare la rapoarte

  • te pui la curent cu toate interacțiunile cu clienții

pentru a îmbunătăți permanent experiența acestora cu produsele, serviciile sau echipa ta

  • ai acces rapid la toate informațiile legate de business

și poți lua decizii rapide și inteligente

Activează digitalizarea

O aplicație web personalizată va răspunde nevoilor unice ale business-ului tău. Te va ajuta să economisești timp și să rămâi în control asupra fiecărei operațiuni cheie, oricând și de oriunde.

Tipuri de aplicații web
Câteva exemple despre cum îți pot face viața mai ușoară aplicațiile web și soluțiile digitale
Sisteme de plăți și facturare automate

Te ajutăm să elimini fricțiunile simplificând facturarea recurentă sau integrând procesarea plăților cu business-ul tău online și offline.

Sisteme de Business Intelligence

Crește valoarea business-ului și know-how-ului folosind sisteme informatice de analiză şi suport decizional. Exploatarea informațiilor din piață îți oferă avantajul competitiv de care ai nevoie pentru a crește business-ul, fie ca este întreprindere mică, mijlocie sau corporație.

Management digital al SSM

Managementul securității și sănătății în muncă devine automat mai ușor de implementat și consumă mai puțin timp atunci când elimini formularele de hârtie și adopți platforme digitale interactive.

Platforme de învățare online

Economisește timp, bani și energie lăsând portalul de e-learning să gestioneze și să monetizeze cursuri, membri și abonamente. Investește timpul rămas în ceea ce contează cu adevărat – valoarea conținutului cursurilor.

Aplicații self-service pentru clienți

Fie că vorbim de platforme B2B, B2C, C2G sau B2G, viața de zi cu zi ar fi mai bună cu cereri sau reclamații depuse rapid, actualizări instantanee ale stocurilor și fără timp pierdut la cozi. Cum ar fi să oferi chiar tu asta?

Locuri de muncă colaborative

Comunicarea rapidă, partajarea în timp real a documentelor și o sursă unică pentru toate sunt beneficiile imediate ale unei platforme de colaborare. Fie că este vorba de companii private sau instituții publice, transferul de cunoștințe nu îți dă bătăi de cap.

Automatizare în sănătate

Facilitează accesul pacienților la servicii și produse medicale, aceștia putând interacționa cu clinica ta prin intermediul unui portal web. Gestionarea programărilor este mai ușoară, angajații lucrează mai eficient și își pot redirecționa energia către sarcini mai importante.

Sisteme de management al cunoștințelor

Organizează documente, întrebări frecvente și alte informații în formate ușor accesibile pentru clienții interni și externi. Asigură acces la cunoștințe actualizate și permisiuni între grupurile de utilizatori.

Aplicația web dorită nu este listată mai sus?
Spune-ne ce dorești și o vom crea pentru tine.

Spectrul de servicii

REALIZARE

De la definirea specificațiilor până la implementare și testare, îți vom oferi soluția completă de care are nevoie afacerea ta.

INTEGRARE

Asigurăm capabilități de integrare cu adevărat utile pentru a crea o colaborare naturală a departamentelor organizației tale.

CONSULTANȚĂ

Contează pe noi pentru managementul specificațiilor, analiza sistemului, analiza riscului sau optimizarea proceselor. 

OPTIMIZARE

Asigurăm servicii de scalare și optimizare odată cu creșterea site-ului, precum și actualizări regulate pentru a îmbunătăți funcționalitatea.

PORTOFOLIU
Soluții web și mobile pentru extinderea afacerii tale

Explorează portofoliul de proiecte și găsește inspirație  în poveștile de succes ale câtorva dintre clienții noștri, scrise cu soluții web și mobile pe care le-am dezvoltat și le-am adaptat pentru ei.

Aplicație Intranet pentru eficientizarea modului în care lucrează echipa ta
Aplicație Intranet pentru eficientizarea modului în care lucrează echipa ta

Digitalizează colaborarea echipei cu această aplicație intranet.

Aplicație mobilă pentru industria imobiliară
Aplicație mobilă pentru industria imobiliară

Adu oamenii mai aproape de casa visurilor și asigură-ți creșterea afacerii cu o aplicație mobilă pentru vânzări de imobiliare.

Creare site web pentru servicii turistice
Creare site web pentru servicii turistice

Vinde și promovează serviciile de cazare într-un mod care să te diferențieze în fața concurenței.

Contactează-ne
Dă startul transformării digitale a afacerii tale
Preferinte de confidentialiate
Când vizitați site-ul nostru web, acesta poate stoca informații prin intermediul browserului dvs. de la anumite servicii, de obicei sub formă de cookie-uri. Aici vă puteți modifica preferințele de confidențialitate. Vă rugăm să rețineți că blocarea anumitor tipuri de cookie-uri poate afecta experiența dvs. pe site-ul nostru web și serviciile pe care le oferim.