Site-uri web
Dezvoltăm pentru afacerea ta un site unic, optimizat și fiabil cu care vei atrage mai mulți clienți.
Creare site web
CARTEA TA DE VIZITĂ DIGITALĂ 24/7
Beneficiile unui site web de prezentare

Un site web de prezentare este ca o carte de vizită digitală, amprenta online a afacerii tale, care funcționează pentru tine 24/7. Este important să lucrezi cu o echipă de programatori profesioniști, cu expertiză în dezvoltare de site-uri în diverse industrii pentru a te asigura că obții:

  • Design modern și atractiv

pentru a-ți impresiona vizitatorii și pentru a construi recunoașterea și credibilitatea de brand

  • Layout adaptabil pe orice dispozitiv

care va contribui la o experiență de utilizator angajantă

  • Un site web pregătit să crească odată cu afacerea ta

datorită pluginurilor compatibile și funcționalităților ușor scalabile

  • Un site web optimizat pentru motoarele de căutare

pentru a ajunge la publicul vizat

Realizare rapidă

Cu o echipă de profesioniști, vei avea soluțiile web dorite în cel mai scurt timp posibil, fără a compromite calitatea.

Mentenanță

Odată clientul nostru, beneficiezi de acces rapid la servicii de suport și mentenanță pentru actualizări și eventuale dificultăți.

Analytics

În business nu îți permiți să te oprești niciodată. Integrăm instrumente de analiză în site-ul web astfel încât să îți cunoști audiența și să răzpunzi așteptărilor acesteia.

Scalabilitate

Ai descoperit noi oportunități? Grozav! Noi vom adăuga implementările tehnice necesare pe site-ul tău pentru a-ți ajuta afacerea să se dezvolte.

Extra beneficii

Îți livrăm un site web optimizat pentru căutări în Google. Dar acest lucru nu este niciodată suficient, deoarece algoritmii se schimbă frecvent. Pe măsură ce îți realizăm site-ul, vei primi informații care te vor ajuta să optimizezi singur conținutul pe viitor. Mai mult, îți oferim cursuri de SEO și WordPress pe înțelesul tău ca să câștigi independență și să actualizezi conținutul site-ului în ritmul tău.

Tipuri de site-uri web
Câteva exemple de site-uri web pe care le putem construi pentru tine:
Site web servicii turistice
Site-ul hotelului sau pensiunii tale poate fi o pagină de prezentare care să atragă vizitatorii de pe Google în site. Sau chiar mai mult… Cu soluțiile web oferite de noi, poți adăuga un modul de rezervări performant cu care să administrezi ușor solicitările de cazare și oaspeții.
Vezi un exemplu
Site-uri pentru rezervări evenimente

Pune la dispoziția clienților tăi un instrument rapid de rezervări online pentru evenimente, spectacole de teatru, cinema sau cursuri.

Platforme educaționale și biblioteci online

Educația este domeniul cu cel mai mare avânt în lumea digitală. Încurajează dezvoltarea personală prin crearea de site-uri web atractive în scopuri educaționale.

Vezi un exemplu

Showroom auto digital
Creează un showroom digital și facilitează rezervările pentru service auto cu un singur site web. Este mai simplu pentru tine, este mai simplu pentru clienții tăi. Vezi un exemplu
Blog & Site-uri de brand personal
Blogul tău poate fi un atu valoros în comunicarea cu publicul tău. Brand-ul tău personal merită o prezentare unică. Impresionează-ți cititorii cu un aspect plăcut și profesional! Vezi un exemplu
Landing pages & portofolii online

Dacă obiectivul tău în mediul online este să transformi vizitatorii în cumpărători, paginile de destinație (landing page) și portofoliile sunt elemente obligatorii în site-ul web care îți asigură conversii și o bază de clienți relevantă.

Platforme self-service

În mediul online, nu există cozi. Poți aranja asta pentru clienții tăi, facilitând accesul la o platformă online de contractare abonamente și plăți recurente. Angajații tăi vor fi, de asemenea, eliberați de un volum considerabil de sarcini.

Site-uri web de recrutare
Afișează locurile de muncă disponibile și recrutează online cu site-uri web atractive care oferă o experiență angajantă candidaților.
Vezi un exemplu

Site-ul web dorit nu este listat mai sus?
Spune-ne ce dorești și îl vom crea pentru tine.

Spectrul de servicii

REALIZARE

Imediat ce ai definit cerințele, dezvoltăm site-ul web rapid și fără a compromite calitatea. Ai nevoie de ajutor la definirea specificațiilor? Contează pe noi!

INTEGRARE

Transformăm site-uri simple în platforme cu capacități mari de automatizare prin integrarea modulelor necesare, precum și cele de rezervări sau plăți.

CONSULTANȚĂ

Dacă nu știi exact ce soluție web funcționează cel mai bine pentru afacerea ta, poți conta pe expertiza noastră pentru a te ajuta să descoperi.

OPTIMIZARE

Asigurăm servicii de scalare și optimizare odată cu creșterea site-ului, precum și actualizări regulate pentru a îmbunătăți funcționalitatea.

Portofoliu
Soluții web și mobile pentru extinderea afacerii tale

Explorează portofoliul de proiecte și găsește inspirație  în poveștile de succes ale câtorva dintre clienții noștri, scrise cu soluții web și mobile pe care le-am dezvoltat și le-am adaptat pentru ei.

Aplicație Intranet pentru eficientizarea modului în care lucrează echipa ta
Aplicație Intranet pentru eficientizarea modului în care lucrează echipa ta

Digitalizează colaborarea echipei cu această aplicație intranet.

Aplicație mobilă pentru industria imobiliară
Aplicație mobilă pentru industria imobiliară

Adu oamenii mai aproape de casa visurilor și asigură-ți creșterea afacerii cu o aplicație mobilă pentru vânzări de imobiliare.

Creare site web pentru servicii turistice
Creare site web pentru servicii turistice

Vinde și promovează serviciile de cazare într-un mod care să te diferențieze în fața concurenței.

Contactează-ne
Dă startul transformării digitale a afacerii tale
Preferinte de confidentialiate
Când vizitați site-ul nostru web, acesta poate stoca informații prin intermediul browserului dvs. de la anumite servicii, de obicei sub formă de cookie-uri. Aici vă puteți modifica preferințele de confidențialitate. Vă rugăm să rețineți că blocarea anumitor tipuri de cookie-uri poate afecta experiența dvs. pe site-ul nostru web și serviciile pe care le oferim.