Curs WordPress
Învață să folosești cel mai popular sistem de administrare a continutului text și vizual pentru un site reușit care arată grozav pe toate dispozitivele.
Curs WordPress pentru incepatori
PENTRU MICI ANTREPRENORI, BLOGGERI ȘI NOVICI ÎN MARKETING

Ești în locul potrivit. Ghidul WordPress pentru începători are o componentă practică generoasă. Astfel, beneficiezi de începutul perfect pentru a te familiariza cu acest sistem de gestionare a conținutului.

Date disponibile

Durata: 14:00 – 18:00
Locație: Str. Reconstrucției 2A, Sibiu

Durata: 14:00 – 18:00
Locație: Str. Reconstrucției 2A, Sibiu

Durata: 14:00 – 18:00
Locație: Str. Reconstrucției 2A, Sibiu

Înscrie-te

***Prin completarea formularului, sunt de acord cu Politica de Confidențialitate.
STRUCTURA CURSULUI
WordPress pentru Începători

Cursul WordPress pentru începători conține noțiuni teoretice de bază, dar și mai multă practică într-un singur loc. Iată câte poți învăța și exersa:

Ce este WordPress și de ce este cel mai popular sistem de gestionare a conținutului site-urilor și mai ales la ce servește businees-ului tău online.

Afli cum te conectezi în interfața de dezvoltare a site-ului și primești un tur al celor mai importante și utile funcționalități.

Afli care sunt tipurile de conținut pe care le pune la dispoziție WodPress pentru a-ți crea site-ul, cum le creezi și editezi și, mai ales, când să le utilizezi:

 • paginile site-ul tău 
 • articole de blog
 • categorii și tag-uri

O structură logică a site-ului te ajută să nu pierzi conținut și vizitatori. Vei învăța și exersa despre:

 • cum să creezi sau editezi meniul site-ului
 • URL-uri și redirecționări
 • ce sunt widget-urile și cum să le folosești

Vei învăța:

 • cum să creezi sau să editezi conținut text în pagini și articole
 • cum să adaugi conținut vizual
 • bune practici de optimizare a imaginilor
O galerie rapidă de resurse și instrumente utile pentru a crea sau actualiza conținut rapid.

Vei exersa alături de instructor crearea unei pagini în site sau a unui articol pentru blogul tău, direct în interfața WordPress. Succes!

PREȚUL CURSULUI
500 Lei
Avans 30% la înscriere
Participare la curs
Materiale suport
Networking
Pauza de cafea

Info utile

 • Nivelul cursului: începători.
 • O grupă se constituie din minim 5 participanți, Web Focus rezervându-și dreptul de modificare a datei cursului.
 • Înscrierea la curs se face în limita locurilor disponibile, în baza formularului de mai sus și a achitării unui avans de 50% din valoarea cursului.
DESPRE TRAINER
Trainer WordPress
Oana
Trainer WordPress & Creator de conținut

20+ cursanți instruiți
10 cursuri livrate

Marketer digital
Creator de conținut optimizat
Creator de site-uri
Strateg website
Consultant Social Media
Iscoditor neobosit
Salut! Sunt Oana, trainerul tău de WordPress pentru începători și creator de conținut online.
 
Am creat un curs simplu pentru tine prin care ai posibilitatea să înveți WordPress pentru a câștiga libertatea de a gestiona singur și cu încredere conținutul site-ului sau blogului tău.
 

Să scriu conținut pentru marketing online e ceva ce e cu mine dintotdeauna, iar la un moment dat aceasta a adus provocarea de a scrie conținutul direct în interfața de dezvoltare a site-ului. Astfel, am învățat să lucrez cu WordPress și, pornind de aici, posibilitățile descoperite au fost și încă sunt un orizont în continuă expansiune. Deci, da, am fost și eu ca tine și în acest curs de WordPress pentru începători vei învăța tot ce am învățat și eu la începutul călătoriei în online.

 

Înscrie-te!

Întrebări frecvente

În cazul în care a intervenit ceva neprevăzut, vom reprograma împreună la o dată convenabilă pentru tine și pentru noi. 

Da, după finalizarea cursului SEO pe înțelesul tău îți vom trimite suportul de curs pe adresa de e-mail cu care te-ai înscris.  

Cursul este conceput pentru o durata de 3 ore cu o pauză la jumătatea sesiunii în care ne reîncărcăm bateriile cu o cafea și puțină socializare. Dacă cursul se ține online, luăm o pauză de relaxare în afara ecranului.

Suntem flexibili. Cursurile noastre sunt tinute în întrevederi față în față sau online, în funcție de preferința și disponibilitatea ta.

Da, vei primi o diplomă de participare la curs eliberată de compania noastră.

Da, poți achiziționa un pachet complet de cursuri și noi îți vom acorda un discount. Cursurile se vor desfășura la datele agreate, în funcție și de alegerea celorlalți participanți. Poți cere pachetul complet de cursuri la https://web-focus.ro/contact-us/. 

Imediat ce ai ales una din datele disponibile pentru cursul dorit prin calendarul pus la dispoziție pe site-ul nostru, vom continua comunicarea pe adresa de e-mail pentru schimb de informații și detalii organizatorice (materiale necesare, locație, eventualele modificări de date).

Nu, cursul este conceput pentru începători în marketing și optimizare WordPress. Informațiile sunt transmise pe înțelesul tău și orice întrebare ai pe parcursul sesiunii, vei beneficia de răspunsul și suportul nostru.
Preferinte de confidentialiate
Când vizitați site-ul nostru web, acesta poate stoca informații prin intermediul browserului dvs. de la anumite servicii, de obicei sub formă de cookie-uri. Aici vă puteți modifica preferințele de confidențialitate. Vă rugăm să rețineți că blocarea anumitor tipuri de cookie-uri poate afecta experiența dvs. pe site-ul nostru web și serviciile pe care le oferim.