Soluții Web
Oricare ar fi soluția web de care ai nevoie, o vom realiza după specificul organizației tale.

Activează transformarea digitală a afacerii tale cu soluția web potrivită

AUTOMATIZAREA CA METODĂ DE DEZVOLTARE
Aplicații web personalizate

Avem noi soluția: o aplicație web adaptată nevoilor afacerii tale.

CARTEA DE VIZITĂ DIGITALĂ A BUSINESSULUI TĂU
Site-uri web de prezentare

Avem noi soluția: un site web fiabil, dezvoltat cu expertiză în domeniu.

Rămâi competitiv și crește vânzările
Magazine online

Avem noi soluția: un magazin online performant.

APRECIERILE CLIENȚILOR
Ce spun clienții despre noi
Nicolae
Director Național de Vânzări

După un eșec costisitor, ne-am dat seama că ne trebuia un partener pentru dezvoltarea aplicației web, nu doar un furnizor. Pe lângă cunoștințele tehnice, echipa Web Focus a demonstrat o înțelegere în detaliu a nevoilor noastre de afaceri. Datorită lor, acum folosim o aplicație de gestionare a vânzărilor  care servește cu adevărat scopurilor și operațiunilor noastre de business, iar asta ne face viața mult mai ușoară în fiecare zi.

Marius
Manager Strategii Dezvoltare

Un flux de vânzări natural în online și fără efort – aceasta este marea diferență pe care am experimentat-o după ce am început să folosim magazinul online dezvoltat pentru noi de echipa Web Focus. În plus, faptul că au folosit cea mai nouă tehnologie disponibilă și au integrat soluția de comerț electronic în fluxul nostru operațional rapid și fără riscuri ne-a convins că expertiza echipei Web-Focus este ceea ce avem nevoie pe termen lung pentru a continua să ne dezvoltăm afacerea.

Brândușa
Pensiunea Happy Day
Administrator

Web Focus ne-a construit un site web care redă cu acuratețe vizitatorilor online atât serviciile noastre, cât și viziunea și valorile companiei noastre încă de la prima interacțiune. În plus, am scăpat de toate problemele tehnice pe care le aveam înainte. Site-ul nostru arată și funcționează extraordinar!

Alexandru
Distribuție energie electrică
Team Leader

Încă de la prima interacțiune, echipa Web Focus a dat dovadă de profesionalism și transparență. Accesul la experiența lor în dezvoltarea de soluții de tip portal ne-a ajutat să definim specificațiile tehnice. Astfel, am descoperit noi modalități de exploatare a unei soluții self-service pentru clienți pe care o folosim în departamentul de vânzări și asistență clienți. De asemenea, deoarece au folosit cea mai nouă tehnologie disponibilă pentru crearea de portaluri web, aplicația noastră funcționează acum la standarde înalte, fără întreruperi, suportând un număr de utilizatori în contiuă creștere.

Contactează-ne
Dă startul transformării digitale a afacerii tale
Preferinte de confidentialiate
Când vizitați site-ul nostru web, acesta poate stoca informații prin intermediul browserului dvs. de la anumite servicii, de obicei sub formă de cookie-uri. Aici vă puteți modifica preferințele de confidențialitate. Vă rugăm să rețineți că blocarea anumitor tipuri de cookie-uri poate afecta experiența dvs. pe site-ul nostru web și serviciile pe care le oferim.