SUNTEM
O ECHIPĂ CU FOCUS DIGITAL
Ajutăm companiile să obțină avantaje competitive, activându-le capabilitățile digitale rapid și natural.
Transformarea digitală a afacerii tale este focusul nostru
Ne angajăm să aducem digitalul în organizația ta

Da, suntem o echipă de entuziaști digitali care cred în puterea transformării digitale. Ne angajăm să schimbăm modul în care operează afacerile prin procese digitale axate pe creștere, sustenabilitate și lucruri făcute simplu, eliminând povara sau frustrările zilnice.

20
ANI DE
EXPERIENȚĂ
Punem la treabă experiența noastră de 20 de ani în tehnologii software și industrii variate. Rezultatul? Soluții web și digitale sustenabile și potrivite nevoilor organizației tale.

Iar ție nu îți mai lăsăm nicio grijă. Acoperim întregul proces de dezvoltare a proiectului tău web: de la idee până la produsul final, inclusiv găzduire și mentenanță post-livrare. Încă din 2003, ne angajăm resursele solide și know-how-ul tehnologic în digitalizarea proceselor de afaceri la prețuri confortabile. Aceasta este viziunea noastră.

0
+
Proiecte Finalizate

… și numărătoarea continuă. Ne iubim proiectele pentru că fiecare vine cu ceva nou. De aici provine motivația și toată capacitatea de a crea valoare.

0
Tehnologii actuale

Căutăm mereu instrumente și tehnologii moderne care ne pot ajuta să dezvoltăm soluții web atractive și funcționale.

0
Industrii

Diversitatea industriilor în care operează clienții noștri (IT, retail, sănătate, auto, turism, administrații publice, educație etc.) este oportunitatea noastră de a crește ca profesioniști și ca oameni. Pentru asta, noi suntem recunoscători.

0
+
Cursuri și ateliere

Nu păstrăm secrete. Prin cursurile și atelierele noastre de competențe digitale vei învăța tot ce știm noi.

Ce soluții creăm pentru tine

Aplicații
Web
Magazine online
Website prezentare
Aplicații Mobile
Marketing Digital
Cursuri competențe digitale

Echipa Web-Focus

Programatori web

Cu o experiență valoroasă în cele mai noi tehnologii, programatorii noștri de web nu sunt doar buni în ceea ce fac, ci și pasionați, au viziune și vor contribui întotdeauna cu acel extra-sfat când ai nevoie de el.

Programatori aplicații mobile

Fie că ești în căutarea unei aplicații mobile native sau a unei soluții mobile hibride, programatorii noștri vor folosi cele mai eficiente tehnologii pentru a livra o extensie naturală și intuitivă a aplicației tale web.

Marketeri digitali

Având un ochi bine format pentru crearea de conținut și comunicare vizuală și exploatând cele mai bune practici SEO, contribuția marketerilor noștri digitali la proiectul tău web este esențială dacă dorești rezultate online garantate.

Analist de business

Rolul analistului de business este de a oferi consultanță și de a se asigura că soluția pe care o oferim se potrivește nevoilor afacerii tale și cerințelor proiectului.

Lider de echipă

Având calificări superioare în comunicare și organizare, liderii echipelor noastre se vor asigura că soluția ta web sau mobilă este finalizată la timp și că echipa are toate resursele necesare pentru a livra la standardele calitate așteptate.

Nicolae
Director Național de Vânzări

După un eșec costisitor, ne-am dat seama că ne trebuia un partener pentru dezvoltarea aplicației web, nu doar un furnizor. Pe lângă cunoștințele tehnice, echipa Web Focus a demonstrat o înțelegere în detaliu a nevoilor noastre de afaceri. Datorită lor, acum folosim o aplicație de gestionare a vânzărilor  care servește cu adevărat scopurilor și operațiunilor noastre de business, iar asta ne face viața mult mai ușoară în fiecare zi.

Marius
Manager Strategii Dezvoltare

Un flux de vânzări natural în online și fără efort – aceasta este marea diferență pe care am experimentat-o după ce am început să folosim magazinul online dezvoltat pentru noi de echipa Web Focus. În plus, faptul că au folosit cea mai nouă tehnologie disponibilă și au integrat soluția de comerț electronic în fluxul nostru operațional rapid și fără riscuri ne-a convins că expertiza echipei Web-Focus este ceea ce avem nevoie pe termen lung pentru a continua să ne dezvoltăm afacerea.

Brândușa
Pensiunea Happy Day
Administrator

Web Focus ne-a construit un site web care redă cu acuratețe vizitatorilor online atât serviciile noastre, cât și viziunea și valorile companiei noastre încă de la prima interacțiune. În plus, am scăpat de toate problemele tehnice pe care le aveam înainte. Site-ul nostru arată și funcționează extraordinar!

Alexandru
Distribuție energie electrică
Team Leader

Încă de la prima interacțiune, echipa Web Focus a dat dovadă de profesionalism și transparență. Accesul la experiența lor în dezvoltarea de soluții de tip portal ne-a ajutat să definim specificațiile tehnice. Astfel, am descoperit noi modalități de exploatare a unei soluții self-service pentru clienți pe care o folosim în departamentul de vânzări și asistență clienți. De asemenea, deoarece au folosit cea mai nouă tehnologie disponibilă pentru crearea de portaluri web, aplicația noastră funcționează acum la standarde înalte, fără întreruperi, suportând un număr de utilizatori în contiuă creștere.

Marc
Vânzări imobiliare
CTO

În industria imobiliară, sincronizarea perfectă cu nevoile clienților este esențială. Web Focus ne-a ajutat să realizăm această necesitate, dezvoltând pentru noi o aplicație mobilă care pune o întreagă bază de date de case și apartamente în palma clienților noștri, literalmente.

Spectroo Digital Signage
Marius
Spectro:o
Sales Manager

Cu ajutorul echipei Web Focus am transformat site-ul nostru web de prezentare într-un canal de vânzare online care aduce acum noi clienți în departamentul de vânzări. Am beneficiat de suport complet: gândirea și realizarea strategiei website-lui, adaptată pentru vânzări B2B online, și crearea și optimizarea conținutului text și vizual. De asemenea, am beneficiat de specialiști web pentru implementare și configurări tehnice, astfel încât website-ul funcționează la o viteză bună și este optimizat pentru dispozitive mobile.

Contactează-ne
Dă startul transformării digitale a afacerii tale
Preferinte de confidentialiate
Când vizitați site-ul nostru web, acesta poate stoca informații prin intermediul browserului dvs. de la anumite servicii, de obicei sub formă de cookie-uri. Aici vă puteți modifica preferințele de confidențialitate. Vă rugăm să rețineți că blocarea anumitor tipuri de cookie-uri poate afecta experiența dvs. pe site-ul nostru web și serviciile pe care le oferim.