Aplicații Mobile
Lumea nu se oprește din mișcare. De ce ar face-o afacerea ta? Extinde accesibilitatea serviciilor sau produselor cu o aplicație mobilă personalizată.
Aplicatii mobile
Marc
Vânzări imobiliare
CTO

În industria imobiliară, sincronizarea perfectă cu nevoile clienților este esențială. Web Focus ne-a ajutat să realizăm această necesitate, dezvoltând pentru noi o aplicație mobilă care pune o întreagă bază de date de case și apartamente în palma clienților noștri, literalmente.

ATRAGE MAI MULȚI CLIENȚI
Tunează-ți business-ul cu o aplicație mobilă

Avem noi soluția: o aplicație mobilă intuitivă pe toate sistemele de operare.

APLICAȚII MOBILE NATIVE

Oferă o experiență de utilizator excepțională cu aplicațiile native de înaltă performanță pe care le dezvoltăm pentru Android sau iOS. Publică rapid și poziționează-te mai sus în magazinul de aplicații.

APLICAȚII CROSS-PLATFORM

Economisește timp și bani prin dezvoltarea unei aplicații care funcționează optim pe mai multe platforme pentru aplicații mobile.

APLICAȚII HIBRIDE

Combină elemente ale aplicațiilor mobile native și ale aplicațiilor web și permite utilizatorilor să opereze online sau offline în platforma ta digitală.

Beneficiile unei aplicații mobile

Acum că ai un business care funcționează ca un ecosistem, te-ai putea gândi să-l duci la următorul nivel. Te putem ajuta să faci serviciile sau produsele mai accesibile clienților, ceea ce îți va asigura:

Extra Beneficii

Construirea unei aplicații mobile de la zero nu pare deloc ceva complicat. Dar dacă clientul folosește deja sisteme terțe sau aplicații de management în business precum CRM, ERP, SalesForce, devine o provocare să integreze o aplicație mobilă.

 Capabilitățile noastre extinse sunt ceea ce ne face diferiți. Cu o experiență tehnică bogată, echipa noastră de dezvoltare de aplicații mobile va realiza o aplicație mobilă intuitivă și o va integra natural în ecosistemul web al afacerii pentru procese digitale complet funcționale.

Spectrul de servicii

REALIZARE

Capacitățile noastre de dezvoltare includ echipe cu experiență în aplicații native, platforme multiple (cross-platform) și hibride.

CONSULTANȚĂ

Cu o experiență practică, tehnologică și de business, în industrii variate, te ajutăm să evaluezi fezabilitatea, compatibilitatea platformei, complexitatea tehnologică și bugetul.

TESTARE & QA

Specialiștii noștri în testare vor valida calitatea aplicațiilor prin efectuarea de teste meticuloase de performanță, inclusiv testare UI și testare UX.

OPTIMIZARE & SUPORT

Odată lansată aplicația în magazinul de aplicații, colectezi feedback și facem noi revizuiri pentru a aduce funcțiile sau îmbunătățirile așteptate.

Tipuri de aplicații mobile
Câteva exemple de aplicații mobile pe care le putem construi pentru tine:
MONITORIZARE STIL DE VIAȚĂ
SĂNĂTATE
CALCULATOARE & STOCURI
IMOBILIARE // LOGISTICĂ
GESTIONAREA COMENZILOR
TAXI // LIVRĂRI
FIȘE DE PONTAJ DIGITALE
PRODUCȚIE // VÂNZĂRI // SERVICII
ABONAMENTE & MEMBRI
SĂLI DE FITNESS// BIBLIOTECI // CLUBURI // PUBLICAȚII
MAGAZINE ONLINE
RETAIL // IMM
PLATFORME SOCIALE
CORPORAȚII // PLATFORME PUBLICE
APLICAȚII IOT
CASE INTELIGENTE
Portofoliu
Soluții web și mobile pentru extinderea afacerii tale

Explorează portofoliul de proiecte și găsește inspirație  în poveștile de succes ale câtorva dintre clienții noștri, scrise cu soluții web și mobile pe care le-am dezvoltat și le-am adaptat pentru ei.

Aplicație Intranet pentru eficientizarea modului în care lucrează echipa ta
Aplicație Intranet pentru eficientizarea modului în care lucrează echipa ta

Digitalizează colaborarea echipei cu această aplicație intranet.

Aplicație mobilă pentru industria imobiliară
Aplicație mobilă pentru industria imobiliară

Adu oamenii mai aproape de casa visurilor și asigură-ți creșterea afacerii cu o aplicație mobilă pentru vânzări de imobiliare.

Creare site web pentru servicii turistice
Creare site web pentru servicii turistice

Vinde și promovează serviciile de cazare într-un mod care să te diferențieze în fața concurenței.

CONTACTEAZĂ-NE
Dă startul transformării digitale a afacerii tale
Preferinte de confidentialiate
Când vizitați site-ul nostru web, acesta poate stoca informații prin intermediul browserului dvs. de la anumite servicii, de obicei sub formă de cookie-uri. Aici vă puteți modifica preferințele de confidențialitate. Vă rugăm să rețineți că blocarea anumitor tipuri de cookie-uri poate afecta experiența dvs. pe site-ul nostru web și serviciile pe care le oferim.