Creare site web pentru servicii turistice
pentru o experiență îmbunătățită și interactivă a vizitatorilor
Clientul

Pensiunea Happy Day oferă servicii de cazare la standarde înalte, aplicând o strategie combinată între ospitalitatea specifică locației și o prezență online atractivă.

Compania caută în mod continuu modalități noi și moderne de a atrage clienți și de a răspunde așteptărilor acestora.

Poți vizita website-ul lor aici: www.pensiuneahappyday.ro

Cerința

Pensiunea, clasificată cu nota Fabulos pe Booking, căuta un profesionist all-in-one care să reconstruiască site-ul de prezentare într-un aspect modern și interactiv, să optimizeze conținutul, să faciliteze o comunicare rapidă cu clienții și să integreze un magazin online de suveniruri.

Suntem foarte mulțumiți de site-ul web pe care l-ați construit pentru noi, deoarece spune cu adevărat povestea noastră. Prezintă cu fidelitate atât serviciile noastre, cât și viziunea și valorile companiei noastre încă de la prima interacțiune cu utilizatorii. În plus, am pus în sfârșit punct tuturor problemelor tehnice pe care le aveam înainte. Site-ul nostru arată și funcționează grozav!

Brândușa, Administrator Pensiune

Soluția

Am fost încântați de strategia digitală a pensiunii pentru a-și vinde și promova serviciile . Așadar, am focusat toate capabilitățile noastre pentru a îndeplini cerințele tehnologice și a aduce o experiență online captivantă și memorabilă pentru clienții pensiunii.

Auditul site-ului:  offering a live chat where the customer can get in touch with users assigned for customer support area, and the discussion is recorded in an internal system;

Strategie de realizare: după ce clientul ne-a prezentat cerințele și așteptările, am deci împreună să creăm un wesite de tip Singe Page Website (pagină unică) ;

Design simplu și atractiv:  pe o temă WordPress bine aleasă, am implementat dorințele clientului pentru ca website-ul să redea personalitatea business-ului;

Structură clară: price lists, specific discounts for all customers or for groups of customers, advanced discount settings;

Layout adaptabil :  pentru o navigare ușoară pe website de pe dispozitive mobile;

Optimizare SEO.  Clientul a beneficiat de întregul pachet de optimizări SEO: on page, conținut orientat către vizitator și adaptat pentru motoarele de căutare, link-building;

Optimizări tehnice: după un audit detaliat, website-ul a beneficiat de o actualizare plugin-urilor;

Beneficii

Un website de prezentare bine construit, fără întreruperi și cu un design plăcut și text convingător aduce multiple beneficii business-ului tău.

Canal de vânzare online

Un site de prezentare atractiv și funcțional transformă vizitatorii în clienți

Perfect funcțional

Vizitatorii au un parcurs fără întreruperi pe site, ceea ce crește șansele de achiziție

Interactivitate

Chatbot-ul implementat reprezintă o garanție pentru clienți că pot comunica oricând cu personalul pensiunii.

Diferențiere

Clienții observă imediat un brand care iese în evidență. Atragi atenția, atragi clienți noi.

Credibilitate

Fotografiile, ofertele, beneficiile, testimonialele afișate pe website vor câștiga încrederea vizitatorilor și îi va determina să rezerve.

portOfoliU
Mai multe exemple

Descoperă mai multe proiecte din portofoliul nostru și găsește inspirație.

Aplicație Intranet pentru eficientizarea modului în care lucrează echipa ta
Aplicație Intranet pentru eficientizarea modului în care lucrează echipa ta

Digitalizează colaborarea echipei cu această aplicație intranet.

Aplicație mobilă pentru industria imobiliară
Aplicație mobilă pentru industria imobiliară

Adu oamenii mai aproape de casa visurilor și asigură-ți creșterea afacerii cu o aplicație mobilă pentru vânzări de imobiliare.

Preferinte de confidentialiate
Când vizitați site-ul nostru web, acesta poate stoca informații prin intermediul browserului dvs. de la anumite servicii, de obicei sub formă de cookie-uri. Aici vă puteți modifica preferințele de confidențialitate. Vă rugăm să rețineți că blocarea anumitor tipuri de cookie-uri poate afecta experiența dvs. pe site-ul nostru web și serviciile pe care le oferim.