Aplicație Intranet
pentru eficientizarea modului în care lucrează echipa ta
Clientul

O instituție publică de interes național, clientul nostru activează în domeniul pescuitului, acvaculturii și managementului pieței produselor pescărești. Principalul rol al instituției este acela de a stabili strategia națională și reglementările specifice în sfera sa de răspundere și influență, precum și monitorizarea implementării și a respectării acestor reglementări.

Utilizarea aplicației intranet a schimbat complet modul în care lucrează echipele noastre. Eficiența lor se vede atât în rezultate cât și în colaborarea mai plăcută dintre colegi. Iar faptul că avem acces instant la rapoarte este o opțiune extrem de valoroasă pentru noi. Ne place digital!

Marcel, Team Leader

Cerința

Organizarea datelor privind navele și ambarcațiunile de pescuit și lipsa unei dovezi clare a respectării reglemetările legate de activitățile de pescuit și piața produselor pescărești au devenit pentru client mari consumatoare de timp și energie deoarece angajații foloseau instrumente de software învechite sau chiar hârtie, proceduri ineficiente, foi de calcul disparate, nenumărate e-mailuri. Toate acestea au început să se reflecte într-o administrare greoaie și rezultate slabe.

Din aceste neajunsuri a apărut ideea digitalizării resurselor folosite, clientul cerând să li se dezvolte o aplicație intranet care să eficientizeze în care lucrează echipa pe teren dar și la birou.

Clientul a cerut ca această aplicație intranet să gestioneze toate tipurile de date calitative folosite de echipele lor, să înregistreze rapid navele și bărcile de pescuit noi, să rețină un istoric al modificărilor, să înregistreze noi permise și să aibă un modul de raportare accesibil.

Soluția

Web-Focus are o vastă experiență dovedită în implementarea de soluții web de tip portal (aplicații intranet) și am fost încântați să acceptăm proiectul. Am construit soluția web de la zero, respectând cerințele de funcționalitate ale proiectului și asigurându-ne că va putea fi extinsă cu ușurință prin dezvoltarea și integrarea rapidă de noi module.

Aplicația intranet asigură administrarea internă a entităților din domeniu, cum ar fi navele de pescuit sau permisele de pescuit, și oferă acces diferențiat la acestea în funcție de rolul deținut în ierarhia organizațională. Platforma acționează în același timp ca portal public care asigură interacțiunea persoanelor fizice sau juridice cu instituția.

Aplicația intranet livrată este o soluție web robustă cu module variate și logic organizate pentru a prioritiza informațiile cu care lucrează angajații. Ca rezultat al grupării mai multor tipuri de date, am creat:

Panoul de control de unde angajații au o vedere de ansamblu asupra tuturor sistemelor, acțiunilor posibile, statisticilor și corelărilor de date;

Registrul navelor care conține toate înregistrările referitoare la navele și ambarcațiunile de pescuit înregistrate. Având în vedere volumul mare de conținut, am implementat un motor de căutare fiabil și un sistem de clasificare. Astfel, în ciuda volumului mare de date, găsirea informațiilor dorite este foarte ușoară;

Catalog de resurse. Acest nomenclator este util și pentru definirea și implementarea politicilor privind conservarea și managementul acvaculturii;

Notificări. Sistemul trimite alerte automate utilizatorilor pe baza regulilor de validare implementate, referitoare la autorizații expirate, flux nesincronizat, abateri de la reglementări;

Modulul de extranet  afișează informații în timp real de la terțe părți (externe) cu privire la activitățile lor de pescuit. Pe baza acestor date, sistemul aplică reguli de validare și emite declarații utilizatorilor platformei;

Formulare ușor de completat. Având un design, intuitiv, formularele și șabloanele folosite în activitățile de monitorizare sunt ușor de completat, câmpurile prezintă claritate. Deoarece angajații desfășoară acțiuni de control pe mare, am făcut posibilă completarea formularelor fără conexiune la internet. Mai târziu, utilizatorul își poate importa datele în sistem fără grija pierderii informațiilor sau documentelor;

Rapoarte dinamice. În funcție de varietatea informațiilor completate se pot genera rapoarte simple sau complexe.

Beneficii cheie

În prezent, clientul nostru se bucură de un sistem sigur pentru gestionarea datelor și de un spațiu flexibil de colaborare cu și între părțile interesate.

Productivitate crescută

Aplicația permite angajaților să partajeze cu ușurință informații, conținut și cele mai bune practici în locații diferite într-o experiență plăcută la locul de muncă.

Procese simplificate

Se reduce supraîncărcarea cu informații, se evită pierderea de documente, se elimină sarcini repetitive, trecerea de la un context de lucru la altul este ușoară

Administrare scalabilă a documentelor

Aplicația internet pune la dispoziție un depozit unic de informații oficiale pentru a fi accesate oricând de angajați

Managemetul cunoștințelor

 Cunoștințele acumulate în proiecte sunt păstrate în cadrul instituției și sunt transferate cu ușurință în echipe noi.

Minimizarea riscurilor

Aplicația intranet este o platformă securizată, de la accesul la date până la posibilitatea de a aplica semnături digitale

Adaptabilitate rapidă

Angajații își adaptează munca rapid în funcție de reglementările aplicabile și verifică implementarea lor din același loc.

portOfoliU
Mai multe exemple

Descoperă mai multe proiecte din portofoliul nostru și găsește inspirație.

Aplicație mobilă pentru industria imobiliară
Aplicație mobilă pentru industria imobiliară

Adu oamenii mai aproape de casa visurilor și asigură-ți creșterea afacerii cu o aplicație mobilă pentru vânzări de imobiliare.

Creare site web pentru servicii turistice
Creare site web pentru servicii turistice

Vinde și promovează serviciile de cazare într-un mod care să te diferențieze în fața concurenței.

Preferinte de confidentialiate
Când vizitați site-ul nostru web, acesta poate stoca informații prin intermediul browserului dvs. de la anumite servicii, de obicei sub formă de cookie-uri. Aici vă puteți modifica preferințele de confidențialitate. Vă rugăm să rețineți că blocarea anumitor tipuri de cookie-uri poate afecta experiența dvs. pe site-ul nostru web și serviciile pe care le oferim.