Aplicație mobilă pentru industria imobiliară
Adu-ți cumpărătorii mai aproape de casa visurilor și crește business-ul
Clientul

Clientul este o agenție imobiliară cu sediul în Danemarca. Industria imobiliară fiind o piață competitivă, departamentul de marketing este permanent în căutare de soluții și strategii inovatoare de dezvoltare, cu care să răspundă așteptărilor publicului său. 

Cerința

Strategia de creștere a agenției imobiliare se concentrează pe a extinde vizibilitatea în fața potențialilor clienți și de a le oferi acestora un instrument de contact la îndemână.

Un alt obiectiv a fost acela de a da o mână de ajutor digitală agenților imobiliari, de a le dinamiza și ușura activitatea printr-un canal de vânzare modern, digital.

Pentru a atinge aceste obiective, clientul a comandat o aplicație mobilă pentru vânzarea de proprietăți, care să joace rolul unei extensii sediului fizic în mediul online.

În industria imobiliară, sincronizarea perfectă cu nevoile clienților este esențială. Web Focus ne-a ajutat să realizăm această necesitate, dezvoltând pentru noi o aplicație mobilă care pune o întreagă bază de date de case și apartamente în palma clienților noștri, literalmente.

Marc, CTO

Soluția

Pentru a contribui la creșterea agenției imobiliare aducând cumpărătorii mai aproape de casa visurilor, echipa noastră de specialiști a realizat o aplicație mobilă dotată cu toate funcționalitățile pentru ca utilizatorii să se bucure de o experiență personalizată, să fie permanent informați din confortul stilului lor de viață dinamic.

Funcționalități multiple. Toate funcționalitățile, cum ar fi wishlist, starea anunțului în timp real (proprietate vândută, anunț valabil/expirat etc.) sunt centrate pe utilizator astfel încât acesta să acceseze mai rapid doar acele proprietăți de care este interesat. În același timp, funcțiile aplicației fac viața agentului imobiliar mai ușoară, informațiile fiind deja accesibile clientului și agentul putând să se concentreze pe evidențierea beneficiilor.

Panou de control intuitiv. Am creat un tablou de bord administrativ pentru a ușura viața angajaților. De exemplu, permite încărcarea rapidă a videoclipurilor/fotografiilor de înaltă calitate și personalizarea intrărilor pentru proprietățile afișate. De asemenea, aplicația mobilă permite clienților să-și creeze propriul cont și să-l personalizeze în funcție de nevoile și preferințele lor individuale.

Notificări smart pe canale multiple. Informațiile în timp real ajung la client prin notificări transmise prin e-mail sau în aplicația mobilă pe baza anumitor parametri definiți în funcție de preferințele clientului și caracteristicile proprietății (locație, preț, disponibilitate etc.).

Integrări utile. De asemenea, am integrat o hartă pentru a oferi utilizatorilor indicații către proprietatea de care sunt interesați.

Conformitate RGPD. Pentru că alicația mobilă deservește atât agenția imobiliară, cât și clienții și potențialii clienți ai acesteia, ne-am asigurat că respectă Regulamentul General de Protecție a Datelor. Astfel am putut construi funcționalitățile contului care oferă utilizatorilor libertatea de a-și personaliza preferințele.

Beneficii cheie

Aplicația mobilă pentru agenții imobiliare permite clientului să-și alinieze afacerea la cerințele actuale ale pieței.

Calitate ridicată

În ceea ce privește interfața cu utilizatorul, fiabilitate, eficiența căutării, volumul și acuratețea inventarului.

Vânzări eficiente

Agenții imobiliari își fac mai puține griji cu privire la fluxul de lucru și la rapoarte și sunt mai preocupați să aducă valoare în relația cu clientul.

Operațuni personalizate

Agenții imobiliari execută sarcinile zilnice specifice într-o manieră eficientă și adaptată industriei imobiliare.

Mobilitate

Clienții rămân permanent aproape de interesele lor imobiliare.

portOfoliU
Mai multe exemple

Descoperă mai multe proiecte din portofoliul nostru și găsește inspirație.

Aplicație Intranet pentru eficientizarea modului în care lucrează echipa ta
Aplicație Intranet pentru eficientizarea modului în care lucrează echipa ta

Digitalizează colaborarea echipei cu această aplicație intranet.

Creare site web pentru servicii turistice
Creare site web pentru servicii turistice

Vinde și promovează serviciile de cazare într-un mod care să te diferențieze în fața concurenței.

Preferinte de confidentialiate
Când vizitați site-ul nostru web, acesta poate stoca informații prin intermediul browserului dvs. de la anumite servicii, de obicei sub formă de cookie-uri. Aici vă puteți modifica preferințele de confidențialitate. Vă rugăm să rețineți că blocarea anumitor tipuri de cookie-uri poate afecta experiența dvs. pe site-ul nostru web și serviciile pe care le oferim.