Curs de SEO
Învață să creezi și să optimizezi conținutul din site-ul sau blogul tău și obține mai multă vizibilitate pentru afacerea ta în motoarele de cautare.
Salon de înfrumusețare, Sibiu
Antreprenor

Profesioniști desăvârșiți! Un mediu de lucru plăcut, care te inspiră și te face să-ți dorești să evoluezi mereu! Reușesc să pun în practică în fiecare zi ceea ce am învățat la cursul de Social Media. Aștept cu drag să revin la un nou atelier! Mulțumim pentru dedicare și implicare, pentru suport chiar și după terminarea cursului!

Companie de consultanță, Germania
Director Vânzãri, Marketing & Comunicare

Cursul de WordPress pentru începãtori a fost pentru noi o introducere foartã bună în sistemele de gestionare de conținut pentru website, iar suportul de curs foarte detaliat. Așteptãm cu nerãbdare sã punem în practicã tot ce am învãțat.

Firmă de recrutare
Marketer Digital Junior

Am primit de la cursul de SEO organizat de voi mai mult decât mă așteptam. Informațiile noi au fost oferite într-o manieră plăcută și interactivă ceea ce m-a ajutat să le rețin și să le aplic cu ușurință în partea practică a cursului. Suportul de curs primit la final m-a ajutat să exersez ulterior în conturile business de Facebook și Instagram ale companiei.

Automotive
Director Resurse Umane

Am solicitat către Web Focus un curs personalizat de Excel pentru o treime din echipa noastră și ni s-a răspuns cu deschidere și disponibilitate. Materialul de curs dar și exercițiile practice au fost adaptate pe nevoile echipei și specificul industriei de producție. Astfel, colegii mei au înțeles cu ușurință noțiunile și le-au aplicat cu succes imediat după curs în activitățile lor zilnice.

PENTRU MICI ANTREPRENORI, BLOGERI ȘI NOVICI ÎN MARKETING

Ești în locul potrivit. La finalul acestui curs practic de SEO, vei avea cunoștințele necesare pentru a optimiza și crește organic performanța site-ului tău.

SEO (Optimizare pentru motoarele de căutare) este una dintre cele mai mari oportunități online pentru ca website-ul sau blogul tău să capete vizibilitate și să fie listat printre primele rezultate la căutarea pe Google.

Curs de SEO pentru începători
STRUCTURA CURSULUI
SEO PE ÎNȚELESUL TĂU

Cursul SEO pe înțelesul tău conține noțiuni teoretice de bază, dar și mai multă practică într-un singur loc. Iată câte poți învăța și exersa:

Ce este SEO și de ce este bine să ai un website optimizat pentru motoarele de căutare.

Ce este SEO on page și principalele acțiuni pe care le poți face:

 • analiza cuvintelor cheie;
 • alegerea cuvintelor cheie potrivite pentru site-ul tău;
 • principalele  elemente din site pe care trebuie sa le optimizezi
 • Ce este un conținut optimizat (prietenos cu vizitatorii și motoarele de căutare)
 • Cum creezi conținut optimizat
 • Bune practici
 • Link-uri
 • Nume fișier
 • Titlu
 • Atribut ALT

Sau cum să îți ții vizitatorii în website chiar și atunci când primesc eroarea 404.

 • Cuvinte cheie
 • Titlul paginii
 • Meta-descrierea
 • Conținut, heading-uri
 • Formatare URL-uri, ancore
 • Despre breadcrumbs
 • Viteza de încărcare a site-ului
 • Optimizarea pentru dispozitive mobile

Noțiuni de bază despre Google Analytics

 • Optimizarea off-page
 • Link building
 • Blog
 • Social Media

O galerie rapidă de resurse și instrumente utile pentru SEO la îndemâna ta.

PREȚUL CURSULUI
500 Lei
Avans 30% la înscriere
Participare la curs
Materiale suport
Networking
Pauza de cafea

Info utile

 • Nivelul cursului: începători.
 • O grupă se constituie din minim 5 participanți, Web Focus rezervându-și dreptul de modificare a datei cursului.
 • Înscrierea la curs se face în limita locurilor disponibile, în baza unui formular de înscriere expediat la adresa office [at] web-focus [dot] ro.
DESPRE TRAINER
Trainer SEO
Ana
Trainer SEO & Social Media

20+ cursanți instruiți
10 cursuri livrate

Marketer digital
Creator de conținut optimizat
Consultant plugin-uri SEO
Strateg website-uri
Consultant Social Media
Super mamă x 2
Salut! Sunt Ana, trainerul tău de SEO pe înțelesul tău și digital marketer.
 
Am creat acest curs din experiența hands-on cu clienții pentru care am dezvoltat site-uri web alături de echipa Web-Focus, majoritatea dintre ei mici antreprenori care doreau să gestioneze singuri conținutul website-ului fără să pericliteze calitatea conținutului și rezultatele în motoarele de căutare.
 
Marketingul digital este mai mult decât un job, este ceea ce mă pasionează pentru că este mereu provocator, scoate în evidență perspective și abordări inovatoare. Astfel, rămân permanent conștientă de scopul meu de zi cu zi, acela de a îmbunătăți performanța de ieri.
 
Te aștept la un curs SEO cu adevărat pe înțelesul tău.
Întrebări frecvente

În cazul în care a intervenit ceva neprevăzut, vom reprograma împreună la o dată convenabilă pentru tine și pentru noi. 

Da, după finalizarea cursului SEO pe înțelesul tău îți vom trimite suportul de curs pe adresa de e-mail cu care te-ai înscris.  

Cursul este conceput pentru o durata de 3 ore cu o pauză la jumătatea sesiunii în care ne reîncărcăm bateriile cu o cafea și puțină socializare. Dacă cursul se ține online, luăm o pauză de relaxare în afara ecranului.

Suntem flexibili. Cursurile noastre sunt tinute în întrevederi față în față sau online, în funcție de preferința și disponibilitatea ta.

Da, vei primi o diplomă de participare la curs eliberată de compania noastră.

Da, poți achiziționa un pachet complet de cursuri și noi îți vom acorda un discount. Cursurile se vor desfășura la datele agreate, în funcție și de alegerea celorlalți participanți. Poți cere pachetul complet de cursuri la https://web-focus.ro/contact-us/. 

Imediat ce ai ales una din datele disponibile pentru cursul dorit prin calendarul pus la dispoziție pe site-ul nostru, vom continua comunicarea pe adresa de e-mail pentru schimb de informații și detalii organizatorice (materiale necesare, locație, eventualele modificări de date).

Nu, cursul este conceput pentru începători în marketing și optimizare SEO. Informațiile sunt transmise pe înțelesul tău și orice întrebare ai pe parcursul sesiunii, vei beneficia de răspunsul și suportul nostru.

START NOW
Mai multe informații

Dacă mai ai nevoie și de alte informații nu ezita să ne contactezi. 

Preferinte de confidentialiate
Când vizitați site-ul nostru web, acesta poate stoca informații prin intermediul browserului dvs. de la anumite servicii, de obicei sub formă de cookie-uri. Aici vă puteți modifica preferințele de confidențialitate. Vă rugăm să rețineți că blocarea anumitor tipuri de cookie-uri poate afecta experiența dvs. pe site-ul nostru web și serviciile pe care le oferim.